РТС 1: Програмска шема - уторак, 24. мај 2022

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Село гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
12:00
Дневник
13:06
Од злата јабука
15:15
Ово је Србија
16:00
Тајне винове лозе, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:42
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
23:55
Дневник
00:31
Плава крв, серија
12
01:17
Арктик, филм
12
02:54
Кина, кинески документарни филм
03:50
Око специјал
04:46
Датум
04:58
Село гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
05:48
Верски календар