РТС 1: Програмска шема - среда, 18. мај 2022

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:10
Селе гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
12:00
Дневник
15:22
Ово је Србија
16:06
Тајне винове лозе, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:42
Београдска хроника
18:57
Слагалица, квиз
19:21
Време
22:54
Фудбал - ЛЕ, спортски програм
23:20
Дневник
23:59
Плава крв, серија
12
00:48
Отимачи, филм
12
02:36
Око
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:09
Фудбал - ЛЕ: Ајнтрахт - Ренџерс, финале, р.
05:03
Селе гори, а баба се чешља, ТВ серија
12
05:48
Верски календар