РТС 1: Програмска шема - петак, 06. мај 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
12:00
Дневник
15:25
Ово је Србија
17:22
Београдска хроника
19:22
Време
22:55
Дневник
02:42
Грађанин
03:00
Вести (04.00, 05.00)