РТС 1: Програмска шема - субота, 30. апр 2022

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Шареница
12:25
Дневник
12:54
Време, стање на путу
12:59
На вечери код
14:50
Вести
15:00
Стигни ме ако знаш, квиз
16:00
Време зла, ТВ серија
12
17:04
Ја волим Србију
18:57
Слагалица, квиз
19:20
Време
23:06
Вести
01:07
Квадратура круга
01:35
Стигни ме ако знаш, квиз
02:29
Златни дечко, филм
12
04:11
ТВ лица... као сав нормалан свет
04:52
Еко хероине: На ободу шуме, Лорен и рис
05:00
Вести
05:48
Верски календар