РТС 1: Програмска шема - петак, 02. дец 2022

00:54
Фудбал - СП: Србија - Швајцарска, р.
02:20
Фудбал - СП: Камерун - Бразил, р.
03:45
Фудбал - СП: Гана - Уругвај, р.
04:45
Фудбал - СП: Кореја - Португалија, р.