РТС 1: Програмска шема - четвртак, 01. дец 2022

00:53
Фудбал - СП: Хрватска - Белгија, р.
02:20
Фудбал - СП: Канада - Мароко, р.
03:45
Фудбал - СП: Јапан - Шпанија, р.
04:45
Фудбал - СП: Костарика - Немачка, р.