РТС 1: Програмска шема - недеља, 08. мај 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
12:00
Дневник
12:22
Време, стање на путевима
12:29
Потера, квиз
14:14
РТС ординација
15:15
Вести
15:26
Кухиња мога краја
16:26
Време зла, ТВ серија
12
17:29
Нови почетак
18:55
Слагалица, квиз
19:20
Време
22:33
Дневник
22:53
Моја генијална пријатељица 2, серија
12
00:38
САТ
01:22
Ја волим Србију
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:36
Кухиња мога краја
03:33
Датум
03:47
Знање имање
04:45
Моја генијална пријатељица 2, серија
12
05:48
Верски календар