РТС 1: Програмска шема - уторак, 22. мар 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Бољи живот, ТВ серија
12
12:00
Дневник
13:05
Од злата јабука
15:20
Ово је Србија
16:05
Тајне винове лозе, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:42
Београдска хроника
18:58
Слагалица, квиз
19:21
Време
23:15
Дневник
23:50
Плава крв, серија
12
00:35
По јутру се дан познаје, филм
12
02:23
Од злата јабука
02:49
Око
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:22
Реч на реч
04:40
Датум
04:46
Питајте природу
04:58
Бољи живот, ТВ серија
12
05:49
Верски календар