РТС 1: Програмска шема - уторак, 18. окт 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:09
Јунаци нашег доба, ТВ серија
12
12:00
Дневник
13:01
Волети и живети, серија
12
13:50
Волети и живети, серија
12
14:33
Од злата јабука
14:55
Квадратура круга
15:24
Ово је Србија
16:09
Радио Милева, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:42
Београдска хроника
18:57
Слагалица, квиз
19:21
Време
23:00
Дневник
23:35
Загонетни случајеви доктора Блејка, серија
12
00:40
Волети и живети, серија
12
01:22
Волети и живети, серија
12
02:04
Кина, кинески документарни филм
03:05
Од злата јабука
03:27
Око
03:57
Таковска 10
04:00
Вести (05.00)
04:56
Јунаци нашег доба, ТВ серија
12
05:49
Верски календар