РТС 1: Програмска шема - уторак, 10. мај 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:07
Горе-доле, ТВ серија
12
12:00
Дневник
13:04
Од злата јабука
15:18
Ово је Србија
16:06
Тајне винове лозе, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:42
Београдска хроника
18:58
Слагалица, квиз
19:23
Време
23:05
Дневник
23:40
Плава крв, серија
12
00:32
Гвоздена леди, филм
12
02:12
Кина: Очаравајући Пекинг, кинески документарни филм
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:17
Од злата јабука
03:43
Око
04:16
Квадратура круга
04:42
Датум
04:48
Горе-доле, ТВ серија
12
05:48
Верски календар