РТС 1: Програмска шема - уторак, 01. мар 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Бољи живот, ТВ серија
12
11:50
Дневник
12:50
Од злата јабука
15:15
Ово је Србија
16:01
Јунаци нашег доба, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:40
Београдска хроника
18:57
Слагалица, квиз
19:22
Време
23:05
Дневник
23:40
Плава крв, серија
12
00:26
Жртвовање пиона, филм
12
02:20
Кина, кинески документарни филм
02:48
Од злата јабука
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:20
Око
04:06
Срце злочина
12
05:06
Бољи живот, ТВ серија
12
05:49
Верски календар