Шаровић: Неозбиљни приговори опозиције на регуларност избора

Заменик шефа посланичке групе СРС Немања Шаровић каже да су чланови РИК-а из те партије гласали за проглашење коначних резултата, јер ниједан приговор није био озбиљан да би могао угрозити регуларност председничких избора.

"СРС је увек поштовала вољу народа, чак и онда када нам није одговарала", рекао је Шаровић новинарима у парламенту.

Додао је да се напади на ту партију настављу, да то чини режим, али и прозападна опозиција, а истина је, како каже, да СРС искључиво води своју политику и не повија се под било чијим утицајем.

Шаровић је новинарима показао кривичну пријаву пријаву на 16 страна коју су радикали још 2014. године поднели против тадашњег председника РИК-а Дејана Ђурђевића и свих чланова тог тела, изузев оних из редова СРС-а, јер су, тврди, противуставно и противзаконито изгласали упутство о спровођењу избора на КиМ.

Каже и да су претходни избори 2016. године били обележени "великом крађом", те да су Двери-ДСС "угурани" у Скупштину супротно резултатима.

"Једино је СРС гласала против проглашења резултата и тада су нас нападали да због тога нисмо довољно опозиција. Данас нас нападају што смо гласали за проглашење резултата. Међутим, ниједан приговор није био довољно озбиљан да би могао угрозити регуларност читавих избора", рекао је Шаровић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 21. апр 2017, 16:01) - Mare [нерегистровани]

Upravo tako

Uvek smo postovali volju narora,za sada su jaci,ali ne zadugo