Читај ми!

Вучић обишао радове на мосту на Сави код Шапца

Председник Александар Вучић обишао је радове на мосту на Сави код Шапца, а на путу за Горње Недељице где ће у 15 часовa разговарати са грађанима.

Ми ћемо ићи преко овог моста већ крајем следеће године, рекао је Александар Вучић у разговору са радницима на мосту.

"Није наш посао да блокирамо, већ да градимо мостове", написао је Вучић на Инстаграм налогу уз фотографију са моста на Сави где су у току радови.

Цео ауто-пут Рума–Шабац требало би да отворимо до половине 2023. године, изјавио је Вучић приликом обиласка радова на мосту на Сави код Шапца.

Вучић је рекао да је приметан невероватан напредак у односу на пре шест месеци и на пре годину дана када је обилазио радове.

Поновио је да ће се новим коридором од Шапца до Београда стизати за неких 40 или 45 минута ауто-путем.

"Овде градимо потпуно нови ауто-пут да бисмо заобишли села и сада ће бити неупоредиво брже", рекао је Вучић.

Оценио је да је нови ауто-пут за Срем и Мачву нешто невероватно, "друга димензија".

"Велика ствар за нашу земљу. Много пара, али добро раде Азербејџанци. Платили смо све из буџета и зато сам поносан, то показује снагу Србије. Срце трепери, милина када видите како се гради у нашој земљи све што није рађено годинама", рекао је Вучић, који је овом приликом разговарао са радницима о њиховом статусу и правима.

Вучић ће од 15 сати разговарати са грађанима са подручја 12 села јадарског краја у којима постоји највиши степен забринутости због истраживања која обавља компанија "Рио Тинто".