Čitaj mi!

Santareli: Čast je i privilegija postati selektor Srbije

Odbojkašice Srbije dobile su novog selektora. Na klupi reprezentacije Zorana Terzića je zamenio Danijele Santareli. Novi selektor izjavio je da zna šta ga očekuje na novom zadatku, pre svega da nastavi kontinuitet u dobrim rezultatima naše selekcije.

"Za mene je čast i privilegija da budem selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, koja je jedna od najboljih selekcija na svetu. Pratio sam ekipu tokom protekle godine i zaista se divim postignutim rezultatima i konstantnoj želji za pobedom, koja ovaj tim krasi", izjavio je italijanski trener Danijele Santareli.

On je danas potpisao ugovor do 2025. godine i na funkciji selektpora nasledio Zorana Terzića.

"Daću sve od sebe u okviru rada u Odbojkaškom savezu Srbije, koji mi je poklonio poverenje i ovu veoma važnu priliku. Sledeć leto biće veoma teško za nas, sa takmičenjima u Ligi nacija i na Svetskom prvenstvu."

"Pokušaćemo da održimo kontinuitet dobrih rezultata i radićemo naporno da održimo srpsku reprezentaciju u vrhu svetske odbojke i da svi u Srbiji budu ponosni na nas. Vidimo se uskoro", izjavio je Santareli u video poruci koju je objavio Odbojkaški savez Srbije na Instagramu.