Čitaj mi!

Novakov šou u Melburnu: Kolce, vrckanje, zdravica sa Kirjosom

Egzibicioni meč Novaka Đokovića i Nika Kirjosa u "Rod Lejver" areni završen je zvaničnom pobedom tima domaćina, ali je obeležen pre svega duhovitošću srpskog tenisera, koji je napravio spektakl.

Đoković je u povratnikom meču u Melburnu pokazao koliko mu prija Australija, a domaća publika je ovacijama tokom njegovog ulaska na teren dokazala da voli Srbina i da je jedva dočekala da ga ponovo gleda u akciji.

Još jednom je Novak pokazao da je "šoumen". Duhovitim štosevima i spontanim reakcijama je napravio spektakl u punoj "Rod Lejver" areni. Karte su rasprodate za sat vremena i ko god ih se dobavio, nije zažalio.

Meč je počeo "zdravicom" sa Nikom Kirjosom.

U stilu prave koncertne zvezde, uključio je publiku u meč.

Bilo je i ozbiljnijih razmena i dužih poena za teniske sladokusce.

Kamera je u jednom trenutku snimila flastere na njegovoj zadnjoj loži, koji pomažu pri oporavku. Novak je to primetio, zadigao šorc i pošto je u kadru bila njegova zadnjica, krenuo da vrcka.

U pauzi između poena, muzika ga je ponela i krenuo je da igra kolo.

Kirjos ga je u jednom momentu slučajno pogodio u glavu, a Novak je teatralno završio na betonu.

U meč su bili uključeni i teniseri u kolicima i talentovana deca.

Na kraju je zvanično pobedio Kirjosov tim, ali glavni utisak meča je dobra forma i raspoloženje kod Đokovića, koji je pokazao da problemi sa zadnjom ložom nisu toliko ozbiljni i da će biti spreman na startu Australijan opena.