Čitaj mi!

Đoković nadigrao Hačanova, za finale protiv Medvedeva

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković nadigrao je Rusa Karena Hačanova sa 2:0 u četvrtfinalnom meču i plasirao se u polufinale ATP turnira u Astani. U borbi za finale Novak će odmeriti snage sa Danilom Medvedevom.

Novak u polufinalu, nadigran Kačanov

Đoković je silovito ušao u meč i već na prvom servis gemu Hačanova uspeo da osvoji brejk za prednost od 3:0, pa se na čas učinilo da neće biti većeg iznenađenja ni u ovom meču.

Hačanov ipak uspeva da se vrati u meč i daposle duge i ravnopravne borbe, iznudi brejk šansu na trećem Novakovom servis gemu koju pretvara u izjednačenje.

U nastavku Đoković nastavlja sa sigurnim servisima i pojačava pritisak da bi u finišu osvojio brejk na četvrtom servis gemu Kačanova za osvajanje prvog seta sa 6:4.

U drugom setu se ponavlja situacija sa početka meča i Đoković ponovo osvaja prednost ali na drugom servis gemu Kačanova za 3:1 da bi potom gotovo rutinski pdržao prednost za osvajanje drugog seta sa 6:3 i konačnu pobedu.

U borbi za finale Novak Đoković će odmeriti snage sa Rusom Danilom Medvedevim.

Đoković – Hačanov 2:0 (6:3, 6:4)

Kraj meča. Đoković je u treći polufinalista turnira u Astani.

Đoković – Hačanov 5:3 (6:4)

Hačanov uspeva da sačuva svoj servis i Đoković servira za osvajanje seta i plasmana u polufinale.

Đoković – Hačanov 5:2 (6:4)

Po osvojenom brejku Đoković uspeva da održi prednost i sa vođstvom od 5:2 ulazi u završnicu meča. Hačanov servira za ostanak u meču.

Đoković – Hačanov 3:1 (6:4)

Brejk Đokovića za vođstvo u drugom setu! Ponovo već na drugom sevis gemu Kačanova Novak uspeva da osvoji novu brejk šansu koju odmah i realizuje za vođstvo od 3:1 u drugom setu. Servira da potvrdi prednost.

Đoković – Hačanov 1:0 (6:4)

Iako Hačanov uspeva da pruži sve veći otpor, Đoković uspeva da sačuva svoj prvi servis gem u drugom setu uz tri izgubljena poena.

Đoković – Hačanov 6:4 prvi set

Brejk i set za Đokovića! Pri rezultatu 5:4 i na četvrtom servis gemu Hačanova, Đoković osvaja brej šansu i mogućnost za osvajanje prvog seta sa 6:4 i uspeva da je realizuje za vođstvo u meću od 1:0.

Đoković – Hačanov 3:2 prvi set

Brejk za Hačanova. Na trećem servis gemu Đokovića Rus uspeva da osvoji čak tri brejk šanse od kojih drugu realizuje za 3:2 i praktično izjednačenje u setu jer servira da potvrdi brejk.

Đoković – Hačanov 3:1 prvi set

Hačanov uspeva da osvoji svoj drugi servis gem uz žestoko borbu i dva izgubljena poena, pa se čini da se vraća u meč.

Đoković – Hačanov 2:0 prvi set

Brejk za Novaka! Već na prvom servisu Hačanova, Đoković uspeva da osvoji dve brejk šanse od kojih drugu realizuje za vođstvo od 2:0 u prvom setu.

Đoković – Hačanov 1:0 prvi set

Najbolji teniser Srbije samouvereno počinje meč i osvaja svoj prvi servig gem bez izgubljenog poena.

Počeo je meč

Očekuje se početak meča

Prvi na servisu biće Novak Đoković odlučilo je sudijsko podbacivanje i očekuje se da će meč uskoro početi.

Igrači izašli na zagrevanje

Đoković i Hačanov su počeli zagrevanje i uskoro se očekuje početak meča koji je planiran za 14 časova ali će početi desetak minuta kasnije.