Čitaj mi!

Borjan: Puna stadion melem za ranu iz meča protiv Kairata

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u meču sa Kairatom rezultatom 2:1, ali već sledeće srede, izabranike Dejana Stankovića čeka revanš susret. Kapiten Milan Borjan siguran je da će njegova ekipa pokazati svoje pravo lice naredne nedelje.

Između ta dva meča protiv Kairata, Crvenu zvezdu u subotu od 21 čas očekuje meč sa lučanskom Mladosti, a kapiten Milan Borjan, svestan negativnog rezultata, ipak veruje u što puniju "Marakanu" za vikend.

"Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu i ne bežimo od odgovornosti. Bila je teška utakmica, Kairat je dobra ekipa i na kraju se meč završio pozitivno po njih, ali čekamo revanš u kom sam siguran da ćemo biti bolji nego juče."

"Dešavalo se i ranijih godina da „sporije" krenemo, pa uhvatimo zalet. Nažalost, u revanšu nećemo igrati pred publikom, i baš zato nam treba podrška svih zvezdaša u subotu. Uželeli smo se igre pred punim stadionom".

Veruje Borjan u početak pobedničkog niza već protiv Mladosti, kao i u pune tribine, što bi moglo da se odrazi pozitivno na ekipu pred revanš meč sa Kairatom.

"Verujem u sebe i saigrače. Kažem, svesni smo da utakmica protiv Kairata nije bila kako treba, ali uverevam da to nije prava slika našeg tima i da možemo bolje od toga, što smo pokazali i u prethodnim sezonama, a pogotovo u prošloj."

"Želimo da protiv Mladosti započnemo novi pobednički niz, i upravo zato nam treba podrška svih Delija. Da napunimo stadion protiv Mladosti, da nam te slike ostanu u glavi za Kairat i da budemo što bolji. Zajedno smo jači", zaključio je Borjan.