Izbor predsednika je prioritet

Radna grupa Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koju je oformio Upravni odbor crveno-belih u ostavci, održala je na "Marakani" prvi sastanak, saopštio je trofejni beogradski klub.

Na sastanku, kome je predsedavao vršilac dužnosti predsednika kluba Dobrivoje Tanasijević, raspravljalo se o proceduri za izbor kandidata za funkciju čelnog čoveka Crvene zvezde.

"Radna grupa je definisala kao prioritet da se u što kraćem periodu preciziraju kriterijumi za izbor kandidata i da odmah posle toga otpočne sa konsultacijama u okviru fudbalskog kluba sa svim klupskim telima i organima", navodi se u saopštenju za javnost.

"Pored toga, konsultacije će biti obavljene i sa predstavnicima Sportskog društva, kao i sa ostalim relevantnim sportskim faktorima", navedeno je u saopštenju crveno-belih.

Članovi prelaznog izvršnog organa Crvene zvezde ističu da će "uložiti napore i učiniti sve da klub dođe do kandidata koga će prihvatiti sve strukture i koji će svojim integritetom, stručnošću i kredibilitetom zastupati naše interese na sportskom i organizacionom planu".

broj komentara 0 pošalji komentar