Читај ми!

Сантарели: Част је и привилегија постати селектор Србије

Одбојкашице Србије добиле су новог селектора. На клупи репрезентације Зорана Терзића је заменио Данијеле Сантарели. Нови селектор изјавио је да зна шта га очекује на новом задатку, пре свега да настави континуитет у добрим резултатима наше селекције.

"За мене је част и привилегија да будем селектор женске одбојкашке репрезентације Србије, која је једна од најбољих селекција на свету. Пратио сам екипу током протекле године и заиста се дивим постигнутим резултатима и константној жељи за победом, која овај тим краси", изјавио је италијански тренер Данијеле Сантарели.

Он је данас потписао уговор до 2025. године и на функцији селектпора наследио Зорана Терзића.

"Даћу све од себе у оквиру рада у Одбојкашком савезу Србије, који ми је поклонио поверење и ову веома важну прилику. Следећ лето биће веома тешко за нас, са такмичењима у Лиги нација и на Светском првенству."

"Покушаћемо да одржимо континуитет добрих резултата и радићемо напорно да одржимо српску репрезентацију у врху светске одбојке и да сви у Србији буду поносни на нас. Видимо се ускоро", изјавио је Сантарели у видео поруци коју је објавио Одбојкашки савез Србије на Инстаграму.