Читај ми!

Видић и Џајић вечерас у емисији "Око" представљају програме (18.15, РТС1)

Кандидати за председника Фудбалског савеза Србије Немања Видић и Драган Џајић биће гости емисије "Око". Ексклузивне разговоре Горислава Папића са двојицом легендарних српских фудбалера гледајте вечерас на Првом програму РТС-а од 18.15.

Немања Видић се после 18 година живота у иностранству вратио у Србију. Некадашњи капитен Црвене звезде и Манчестер јунајтеда по завршетку импресивне каријере рекао је да не зна шта хоће да ради, али свакако зна шта неће. Испоставило се да је његов први циљ место председника Фудбалског савеза Србије.

У разговору са Гориславом Папићем у емисији "Око" Видић ће говорити о томе шта данас нуди српском фудбалу, како је саставио свој тим, шта су му кључне идеје и на чију подршку рачуна у Србији, а на чију из иностранства...

Одговориће на питања каква је разлика између српског клупског фудбала који је он оставио пре 20 година и овога данас, како гледа на резултат репрезентације, шта мисли о селектору Драгану Стојковићу, а шта о противкандидату за место председника Драгану Џајићу.

Џајић је данашњи почасни председник, некадашња Звездина звезда, директор и председник, а после 60 година у Црвеној звезди одлучио је да се кандидује за председника Фудбалског савеза Србије. 

И Џајић ће у емисији "Око" причати о томе зашто му је Фудбалски савез Србије изазов и како му изгледа српски фудбал, шта су највећи проблеми, а због којих ствари је оптимиста...

Одговориће на питања шта може да уради у Савезу, кога би довео из Звезде и да ли у његовом тиму има места и за људе из Партизана. Истиче на кога рачуна из привреде, на кога из политике и како му делује садашња репрезентација Србија...

Разговор Горислава Папића са Немањом Видићем гледајте вечерас на Првом програму РТС-а од 18.15, а гостовање Драгана Џајића у емисији "Око" вечерас од 18.40.