Читај ми!

Звезда и Војводина у утакмици посвећеној успомени на Синишу Михајловића

Фудбалери Црвене звезде домаћини су тиму Војводине у утакмици 20. кола Суперлиге Србије која ће бити посвећена сећању на Синишу Михајловића некадашњег играча оба клуба. Утакмица почиње у 16 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Звезда и Војводина пролећни део сезоне почињу дербијем, који је уз посебан програм, посвећен легендарном некадашњем играчу оба тима Синиши Михајловићу.

Улазак на стадион је бесплатан а очекује се да на препуним трибинама буду и бројне домаће фудбалске легенде, а најављена је посета и бројних играча чувене "Баријевске генерације".

На утакмици ће бити и породица Синише Михајловића, а посебни гости биће деца из Дечјег села Сремска Каменица о којима је бринуо.

Фудбалери Црвене звезде ће на терен изаћи у за ову прилику посебно дизајнираним дресовима са подигнутом крагном и златном сликом Синише Михајловића. Дресови ће после меча бити постављени на аукцију са које ће приход бити дониран у хуманитарне сврхе.

Утакмица за оба клуба има и велики такмичарски значај. Црвено-бели започињу пролећни део сезоне са 10 бодова више у односу на највећег ривала Партизан, који заузима друго место на табели. Са друге стране, Лале су тренутно на петом месту и желе излазак у Европу, па ће исход данашњег дербија бити крајње неизвестан до самог краја.

Утакмица Црвене звезде и Војводине на стадиону „Рајко Митић" почиње у 16 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.