Читај ми!

Станојевић повео 21 фудбалера у Талин

Фудбалери Партизана опутовали су за Талин, где ће у четвртак играти против Флоре у петом колу групне фазе Лиге конференција.

Пут Естоније тренер Александар Станојецих повео је 21 играча, а на списку су голмани: Александар Поповић, Немања Стевановић, Милан Лукач, одбрамбени играчи: Александар Миљковић, Марко Живковић. Немања Милетић, Бојан Остојић, Синиша Саничанин, Слободан Урошевић, везни ред: Александар Шћекић, Милош Јојић, Саша Здјелар, Милан Смиљанић, Лазар Павловић, Александар Лутовац, Лазар Марковић, Квинси Мениг, Данило Пантић, Немања Јовић, нападачи: Рикардо Гомеш и Марко Миловановић.

У првом мечу црно-бели су победили са 2:0 у Хумској, док је овај дуел на програму од 16.30 сати.

Партизан у групи Б има седам бодова на другом месту, иза Гента који има 10, док Флора и Анортозис имају по два бода.

Милетић и Пантић: Опрезно против Флоре

На утакмицу са Флором идемо расположени, идемо на победу којом би и математички обезбедили пролеће у Европи, рекао је одбрамбени фудбалер Партизана Немања Милетић пред пут у Талин на утакмицу Лиге Конференција против Флоре.

"Иако је у Естонији пао снег, неће бити проблема јер је терен на Флорином стадиону одлично припремљен. Очекујем да ће Флора бити офанзивнија него у Београду, у тим им се враћа најбољи стрелац Рауно Сапинен. Морамо да будемо опрезни и озбиљни од првог минута ако желимо победу", рекао је Милетић за клупску телевизију.

Везиста Данило Пантић очекује тешку и захтевну утакмицу у Талину.

"У Београду је био посебно физички захтеван меч, а ми смо дошли до победе на индивидуални квалитет. Очекујем да ће Флора бити изузетно мотивисана пред својим навијачима и да ће покушати да дођу до доброг резултата. Снага естонског тима је у колективу, ниједан играч се посебно не истиче", поручио је Пантић.