Читај ми!

Здјелар, Саничанин и Гомеш: На победу против Флоре у Талину

Играчи Партизана гости су тима Флора из Естоније у утакмици петог кола Лиге конференција. Меч у Талину игра се у четвртак а играчи су уверени да ће и нагостујућем терену наставити успешну победничку серију.

Фудбалер Партизана Саша Здјелар, уочи гостовања Флори у Талину, изјавио је да ће екипа учинити све да оствари повољан резултат, јер може много тога да се реши овим дуелом.

"Улазимо у нови циклус после одличне утакмице против Војводине и даћемо све од себе да направимо нови низ. У екипу Флоре се вратио и нападач Сапинен, тако да ћемо још додатно повести рачуна, јер није играо у Београду.", изјавио је Здјелар за клупски сајт.

Дефанзивац црно-белих Синиша Саничанин сматра да утакмици са Флором треба приступити као да је старт такмичења у групи.

"Упућени смо у њихов учинак у домаћем првенству који им даје додатно самопоуздање, као и наше победе нама. Наша жеља је да се и на пролеће такмичимо у Европи, као и да у нашој лиги освојимо титулу, што је императив. Даћемо као и увек максимум", поручује Саничанин.

Најбољи стрелац Партизана Рикардо Гомеш каже да је у меч потребно ући сконцентрисано и без еуфорије.

"То су правила за све утакмице, да нема панике, да испоштујемо жеље и идеје тренера Станојевића и стручног штаба. Играћемо нашу игру и потрудити се да се у Београд вратимо као победници. Наравно, каква ће бити игра, зависи и од тога како игра противник, како ми удемо у утакмицу и колико нам противник дозволи. Дакле, храбро и сконцентрисано на Флору. Имамо неких кадровских проблема, али ћемо дати све од себе", закључио је Рикардо Гомеш.

Утакмица између Флоре и Партизана игра се у четвртак од 16.30 у Талину, а први дуел у Београду црно-бели су добили са 2:0.