Читај ми!

Футсалери Србије против Украјине траже шансу за даљи пласман

Футсалери Србије састају се са Украјином у мечу другог кола групе А Европског првенства у Холандији. Утакмица у Амстердаму почиње у 14.30 уз директан пренос на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а њен ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.

Футсал репрезентација Србије је на старту Европског првенства упркос доброј игри поражена од селекције Португалије са 4:2 и пред њом је императивом победе на данашњем мечу како би задржали шансе за пласман у наредну рунду надметања.

Победа над селекцијом Украјине оставља Србију у доброј позицији за пролаз даље, јер би коначну одлуку донео последњи дуел са репрезентацијом домаћина Холандијом.

У четвртфинале такмичења пласираће се прве две селекције из сваке групе, а тренутно су са по једном победом водеће селекције Португалије и Холандије које играју утакмицу од 17.30 часова.

Украјинци су редовни учесници на 11. Европских првенстава, а са њима наше селекције су два пута одмеравале снаге на терену и воде са 2:0 у победама.

Утакмица Србије и Украјине у Амстердаму почиње у 14.30 уз директан пренос на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а њен ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.