Читај ми!

Игњатовић у уторак стартује на ЗОИ - Фокус је на комбинацији

Српска скијашица Невена Игњатовић сутра ће стартовати на Зимским олимпијским играма у Пекингу, на трци спуста, која ће јој бити припрема за главни циљ - наступ у алпској комбинацији.

Игњатовић је после данашњег последњег тренинга изјавила да је у принципу задовољна, имајући у виду да је тек изашла из повреде, али да је очекивала мало бољи резултат.

"Ово је мој четврти дан на скијама и овде и генерално од повреде која ме је задесила. У принципу сам задовољна, мада сам очекивала и мало бољи наступ. Дала сам све од себе у смислу приступа овој стази. Пало је доста снега претходног дана, тако да је стаза лакша у односу на то каква је била на првом званичном тренингу."

"Уживала сам, имам још доста простора за напредак. Сутра ме очекује трка спуста, мада желим да поновим да је мој фокус на алпској комбинацији. Надам се да ћу максимално савладати стазу до мог наступа у овој дисциплини", изјавила је Игњатовић, а пренео сајт ОКС.

Женски спуст на програму је сутра од четири ујутро по српском времену, а Игњатовићева стартује 34. од укупно 36 пријављених такимичарки.