Читај ми!

Богдановић за РТС: Данас нисмо имали селектора на клупи

Фудбалски аналитичар и некадашњи прослављени фудбалер Раде Богдановић након утакмице Србије и Камеруна у Катару искритиковао је одлуке селектора Драгана Стојковића Пиксија.

Фудбалска репрезентација Србије ремизирала је са Камеруном резултатом 3:3, а по завршетку утакмице у анализи меча на РТС-у Раде Богдановић је критиковао цео тим, а посебно селектора Драгана Стојковића Пиксија.

"Од сјаја до очаја, ђавоља фудбалска нација. Не кривим данас играче ни за шта, они немају физичку спрему, а онда немаш ни концентрацију, дисциплину. Морам ово да кажем, мада сам размишљао цело време, али то тако видим. Одиграли смо данас утакмицу без селектора на клупи. Никад нисам видео да неко води лошије утакмицу на великом такмичењу од Драгана Стојковића данас", истакао је Богдановић.

Потом је укратко анализирао меч и навео да ни измене у саставу тима нису биле добре.

"Екипа вам се вратила на 3:1 и да пустите њих петорицу на високи пресинг, да 10 минута не знате ко где удара. Као тренер морате да кажете 'имам 3:1, физичка спрема ми није добра, кукао сам на те ствари...'. Мој љубимац, мали Павловић се повредио и његовим изласком је наступио потоп. Те измене што је правио... Ником неће ући у главу шта је човек хтео", рекао је Раде Богдановић.