Čitaj mi!

"U klinču" - uzbudljiva priča o odrastanju i izazovima novih generacija - radnim danima na RTS 1

Nova porodična serija, čiju ekipu predvode proslavljeni glumci Branka Katić i Nikola Kojo, a upotpunjuju mlade nade poput regionalne muzičke zvezde Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Voyage. Serija će imati 30 epizoda koje će se na Prvom programu RTS-a emitovati svakog radnog dana od 20 časova.

Serija "U klinču", nastala u zajedničkoj produkciji Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće "Režim" iskrena je priča o odrastanju, o trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iz srednjoškolskog perioda postaju studenti, zaposleni ljudi, koji počinju da ostvaruju ili se razočaravaju u svoje ambicije. Gledaoci će upoznati porodicu Kovač - bračni par Miru i Velju (Branka Katić i Nikola Kojo) koji imaju dvoje tinejdžera. Kroz priče ovih i mnogih drugih junaka, svakog radnog dana od 20 časova, pratićemo koji su izazovi sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji.

Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.

Mlađi članovi ekipe (Teodora Dragićević, Ivana Zečević, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović...) imaju priliku da stanu rame uz rame glumačkim veličinama poput: Svetlane Bojković, Dragana Mićanovića, Nebojše Dugalića, Sergeja Trifunovića.

Serija "U klinču" nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.