Čitaj mi!

Digitalni mediji

Tražimo: veb administratore, veb mastere, inženjere telekomunikacija, IT stručnjake, programere, poznavaoce savremenih telekomunikacionih i informacionih tehnologija, digitalne obrade signala, TV tehnike, multimedije...

Potrebno je da imate znanje, talenat i strast prema ovom poslu i da ste u svakodnevnom kontaktu sa najnovijim dešavanjima u oblasti kojom se bavite. Poželjno je da ste završili relevantni fakultet (telekomunikacije - ETF, Saobraćajni fakultet), ali je pre svega bitno vaše praktično znanje.

Podržaćemo profesionalni razvoj najboljih kandidata u oblasti softverskog inžnjerstva i veb razvoja, i želimo da omogućimo pojedincima koji pokažu pravu strast i talenat za ovu oblast da primenjuju svoja znanja u oblasti digitalnih medija.

Ako želite da učestvujete u procesu digitalizacije, radite na integraciji svih RTS sadržaja na našem veb sajtu, pravite veb prezentacije velikih sportskih i kulturnih događaja... želimo da Vas vidimo u RTS sektoru za digitalne medije. Zajedno ćemo raditi na inovativnim rešenjima u oblastima dizajna, razvoja i rukovođenja novih medija koji omogućavaju publici da gledaju naše najbolje sadržaje posredstvom interneta. Očekuje nas i dugotrajan i skup proces digitalizacije, za koji će nam biti potrebni mladi stručnjaci. Preuzmite deo odgovornosti i budite deo tima koji stvara budućnost televizije u Srbiji.

Ako mislite da ste osoba koja nam je potrebna, pošaljite svoju radnu biografiju sa fotografijom i prateće pismo na i-mejl adresu posao@rts.rs ili poštom na adresu Takovska 10, 11 000 Beograd sa naznakom "Posao". Kandidati koji prijavu dostave mejlom, dobiće obaveštenje o tome da je prijava uspešno poslata.

broj komentara 0 pošalji komentar