Čitaj mi!

Dizajn

Tražimo: dizajnere, veb-dizajnere, grafičke dizajnere, kostimografe, scenografe, šminkere.

Potrebno je da pronađete inspiraciju u našim tv i radio programima, da imate samopouzdanja i da ste sposobni da radite brzo i pod pritiskom. Treba da budete fleksibilni, spremni da prihvatite nove izazove i da volite da radite sa različitim ljudima. Želimo da vidimo Vaš talenat, potencijal, strast i kreativnost, energiju i posvećenost koja je neophodna kako biste postigli uspeh.

RTS podržava Vaš razvoj u oblasti kreiranja kostima, šminke, interaktivnog dizajna i dizajna. Naši mladi stručnjaci u ovoj oblasti neki su od najtalentovanijih ljudi u ovom poslu.

Vizuelni identitet je ključni segment svake produkcije. Kostimi, šminka i dizajn omogućavaju gledaocima da jasno zamisle priču, dok interaktivni dizajneri pomažu korisnicima da razumeju i koriste interaktivni sadržaj. Ako budete primljeni, dobićete priliku da sa iskusnim profesionalcima radite na velikim projektima.

Ako mislite da ste osoba koja nam je potrebna, pošaljite svoju radnu biografiju sa fotografijom i propratno pismo na i-mejl adresu posao@rts.rs ili poštom na adresu Takovska 10, 11 000 Beograd sa naznakom "Posao". Kandidati koji prijavu dostave mejlom, dobiće obaveštenje o tome da je prijava uspešno poslata.

broj komentara 0 pošalji komentar