Čitaj mi!

Biznis i menadžment

Tražimo: ekonomiste, pravnike, komercijaliste, menadžere i marketing menadžere.

Potrebno je da imate završen fakultet u oblasti za koju se prijavljujete i da ste u toku sa novim dešavanjima i trendovima u vašoj struci. Prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, ali nije uslov.

Naša vizija je da i u ovom sektoru poslovanja budemo posvećeni kreativnom radu i stvaranju motivisanog i visoko kvalitetnog tima. Zato su nam neophodni mladi stručnjaci koji će raditi u samom središtu RTS-a.

Imaćete mogućnost da radite u različitim segmentima posla, učićete o upravljanju projektima, pregovorima, planiranju i strategiji, budžetima, partnerskim odnosima i distribuciji informacija.

Pozivamo mlade ljude, koji se zaista interesuju za menadžment, pravo i biznis da nam se pridruže.

Ako mislite da ste osoba koja nam je potrebna, pošaljite svoju radnu biografiju sa fotografijom i propratno pismo na i-mejl adresu posao@rts.rs ili poštom na adresu Takovska 10, 11 000 Beograd sa naznakom "Posao". Kandidati koji prijavu dostave mejlom, dobiće obaveštenje o tome da je prijava uspešno poslata.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 30. nov 2011, 21:23) - Marija [neregistrovani]

posao

Ako zelis da radis za 2oo evra samo napred!

(sreda, 31. avg 2011, 11:24) - ljiljana [neregistrovani]

pitnje

Poštovani,
Imam završenu višu školu, ineresujeme da li i viša škola dolazi u obzir prilikom konkurisanja za posao menađera?

(petak, 19. avg 2011, 15:42) - anonymous [neregistrovani]

apsolvent

Postovani,

Ja studiram na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Interesuje me da li i apsolventi imaju prava da se prijave na ovaj konkurs, u okviru ekonomije, ili je neophodan uslov zavrsen fakultet?

Hvala.