Uz donaciju za treću Sigurnu kuću i besplatna zdravstvena zaštita štićenica

Novootvoreni dom zdravlja „Jedro", osim donacije za izgradnju treće Sigurne kuće u Beogradu, obezbedio je i besplatnu lekarsku pomoć za sve štićenice ovog skloništa za žrtve porodičnog nasilja.

Uključivanjem u aktivnosti akcije izgradnje treće Sigurne kuće u Beogradu,  zdravstvena ustanova „Jedro"omogućava da žrtve nasilja u porodici od samog početka primanja u ovaj objekat, budu zdravstveno zbrinute i dobiju adekvatnu medicinsku negu.

Donacijom sredstava za akciju RTS "Gradimo Sigurnu kuću", DZ „Jedro" na delu iskazuje društveno-odgovorno poslovanje i potvrđuje strategiju poslovne budućnosti. Takođe, na samom početku svog rada i delovanja „Jedro" je otvorilo vrata svog objekta  za žrtve porodičnog nasilja.

Početak rada Doma zdravlja i želju za dobrom budućom saradnjom,  direktorka DZ "Jedro"Svetlana Vukajlović i kordinatorka Savetovališta protiv nasilja Vesna Stanojević, obeležile su činom zajedničkog zasađivanja  stabla jabuke ( simbola zdravlja i vitalnosti ) ispred novootvorene zgrade ove zdravstvene institucije.

Štićenice Sigurne kuće u Beogradu od ove jeseni moći će da koriste sve prednosti savremeno opremljenog objekta koga odlikuju najviši evropski standardi.

Dom zdravlja "Jedro"je  ustanova koja organizaciono, tehnološki i kadrovski može da odgovori na sve potrebe pacijenata i omogući im kvalitetnu brigu o sopstvenom zdravlju. Pre svega to su specijalističke usluge tima vrhunskih lekara u oblasti kardiologije, nefrologije, gastroenterologije, hematologije, reumatologije, endokrinologije, pulmologije, neurologije, psihijatrije, dermatovenologije, fizikalne medicine i rehabilitacije, urologije, ORL, ginekologije, pedijatrije, laboratorije kao i kompletna ultrazvučna i dopler dijagnostika. 

Osnivač doma zdravlja „Jedro" je kompanija Delta đenerali osiguranje, lider u oblasti zdravstvenog osiguranja na domaćem tržištu. 

broj komentara 0 pošalji komentar