Читај ми!

Дигитални медији

Тражимо: веб администраторе, веб мастере, инжењере телекомуникација, ИТ стручњаке, програмере, познаваоце савремених телекомуникационих и информационих технологија, дигиталне обраде сигнала, ТВ технике, мултимедије...

Потребно је да имате знање, таленат и страст према овом послу и да сте у свакодневном контакту са најновијим дешавањима у области којом се бавите. Пожељно је да сте завршили релевантни факултет (телекомуникације - ЕТФ, Саобраћајни факултет), али је пре свега битно ваше практично знање.

Подржаћемо професионални развој најбољих кандидата у области софтверског инжњерства и веб развоја, и желимо да омогућимо појединцима који покажу праву страст и таленат за ову област да примењују своја знања у области дигиталних медија.

Ако желите да учествујете у процесу дигитализације, радите на интеграцији свих РТС садржаја на нашем веб сајту, правите веб презентације великих спортских и културних догађаја... желимо да Вас видимо у РТС сектору за дигиталне медије. Заједно ћемо радити на иновативним решењима у областима дизајна, развоја и руковођења нових медија који омогућавају публици да гледају наше најбоље садржаје посредством интернета. Очекује нас и дуготрајан и скуп процес дигитализације, за који ће нам бити потребни млади стручњаци. Преузмите део одговорности и будите део тима који ствара будућност телевизије у Србији.

Ако мислите да сте особа која нам је потребна, пошаљите своју радну биографију са фотографијом и пратеће писмо на и-мејл адресу posao@rts.rs или поштом на адресу Таковска 10, 11 000 Београд са назнаком "Посао". Кандидати који пријаву доставе мејлом, добиће обавештење о томе да је пријава успешно послата.

број коментара 0 Пошаљи коментар