Дана поново за Израел

Дана Интернационале са песмом „Динг Донг“ освојила је прво место на израелском избору за представника на Песми Евровизије у директном преносу телевизије Израел 1. Дана је већ позната евровизијским заљубљеницима пре свега као победница Евровизије 1998. са песмом Дива.

Дана је убедљиво победила на такмичењу у Израелу после сабирања пристиглих СМС гласова, професионалног жирија и публике у студију.

Ово је трећи пут да ова певачица представља Израел на Евровизији, 1998. године је победила са песмом Дива која је проглашена за једну од најпопуларнијих песама у историји Евровизије.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 15. мај 2011, 19:48) - Мара [нерегистровани]

Знање

Интересантно је како твоје вређање (глупљи коментар у животу нисам чуо хахаха) РТС објављује, упркос правилима сајта. Такође без твог имена, исто упркос правилима сајта. Али добро, ако паметно кажеш да је Дана кратко и јасно мушкарац, онда није ништа спорно- можда имаш и неку исто тако паметну представу ко би могао да "му" буде жена.
Небо је Дану створило баш такву каква је, са озбиљним здравственим проблемом у полној сфери који је имала, такође и лекаре који се у то разуму, да јој помогну у тој великој невољи и промене јој пол, ускладе тело и психу и омогуће да живи живот, створило је добре људе да јој помогну у муци, разуму је и воле такву каква јесте. А тебе, да ли је створило да не разумеш? Да инсистираш на нереалној представи о њој? Туга је кад је неко задојен мржњом, и кад се бави нечим о чему очигледно нема ни најмање знања. Сексологија и дефиниција пола очигледно нису твоје специјалности, па није неопходно да формираш мишљење на основу знања којим располажеш. Ако не слушаш оне који знају нешто о томе како би нешто научио, могао би да се уздржиш од вређања, јер то није прави пут.

(недеља, 15. мај 2011, 00:55) - anonymous [нерегистровани]

Re: Кратко и ... јасно!!!

Gluplji komentar u zivotu nisam cuo hahaha
On je za mene musko i tacka takog ga je Bog stvorio a to on sta radi od sebe njegov (psihicki) problem.

(субота, 14. мај 2011, 10:51) - Мара [нерегистровани]

Кратко и ... јасно?

Не може се рећи да је мушкарац. Дана има мушки генетски материјал- требало је да буде мушкарац, међутим због транссексуализма-супротнополне психе и немоћи данашње медицине да је излечи у потпуном смислу, Дани је извршена промена телесног пола, иначе још давно. Уклањањем тог психо-физичког расцепа омогућено јој је да живи живот. Дакле, Дана је иако специфична, ипак жена.

(уторак, 10. мај 2011, 19:18) - anonymous [нерегистровани]

Dana je

ustvari muskarac x