Воробјов представља Русију

Алексеј Воробјов ће представљати Русију у Диселдорфу са песмом “Get you”, саопштио је руски јавни емитер.

Први програм је донео одлуку да ове године представника изабере интерно, одуставши од првобитног плана да организује национални изборни фестивал. Алексеј Воробјов ће премијерно представити песму јавности 12. марта у емисији "Star Academy".

Аутор песме је светски и прослављени аутор познат под именом "RedOne" који је написао велике светске хитове за Лејди Гагу, Шакиру, Енрикеа Иглесијаса, Џенифер Лопез и друге. У последње две године, песме продуцента RedOne-а су биле шест пута номиноване за престижну награду Греми, а последњи освојени Греми био је 2010. године за песму Poker Face Лејди Гаге, у категорији "Best Dance".

Алексеј Воробyов је рођен 1988. у Тули. Завршио је Факултет музичке уметности (смер хармоника) али и две музичке школе на којима је усавршавао вокал. Учесник је бројних музичких маниферстација у Русији, а такође је и добитник многих награда. Најзначајнији успех му је потписивање уговора са музичком продуцентском кућом "Universal Music Russia" 2006. године и добијање MTV Russia Music Award 2007. за откриће године.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 19. мар 2011, 13:09) - anonymous [нерегистровани]

Р

СПАСИБО ИЗ СИБИРИ:))

(субота, 12. мар 2011, 18:52) - Дарко [нерегистровани]

Алексеј

Алексеј је добар певач, одлично пева уживо и песма је брза. Топ 5 сигурно.