Читај ми!

Чаролија се наставља

Нини Радојичић завршетак овогодишњег избора за „Песму Евровизије“ није донео крај чаролије нити сарадње са Радио-телевизијом Србије. Млада звезда српске музичке сцене нове чаробне песме снимаће за ПГП РТС.

Амбициозна студенткиња, симпатична девојка из суседства, али и нова звезда српске музичке сцене и после такмичења за „Песму Евровизије" наставља сарадњу са Радио-телевизијом Србије.

Утисци из Диселдорфа и наступа пред 120 милиона гледалаца још се нису слегли, а Нина Радојичић не губи време и самоуверено иде ка зацртаним циљевима.

Један од најважнијих корака младе певачице је, свакако, уговор са издавачком кућом ПГП РТС.

„Млада сам, имам времена, добру организацију, мислим да је све могуће. И да укомпонујем студије и заједно са тим и учење. Верујем да то мени неће бити проблем јер волим све и волим да будем заузета", рекла је Нина. 

„Талентована и млада певачица, коју је Србија изабрала да нас представља на Евровизији, а РТС јој обезбедио све услове да збиља и постане права медијска и музичка звезда, од сада је део тима наше медијске куће", открила је извршна директорка „Песме Евровизије Србије" Душка Вучинић-Лучић.

Према њеним речима, склапањем уговора са кућом ПГП РТС, музичка каријера младе певачице унапредиће се на прави начин.

„Овај догађај смо организовали управо да поделимо ту значајну информацију са публиком која је ова четири месеца непрестано пратила и подржавала Нину Радојичић", рекла је Душка Вучинић-Лучић, на почетку пријема на тераси зграде РТС-а.

Реч је свечаном пријему „Чаролија се наставља", који је Радио-телевизија Србије приредила за новинаре домаћих медија и раније представнике наше земље на такмичењу „Песма Евровизије".

Међу гостима су биле и многе личности културног и јавног живота Београда, а домаћица пријема била је, наравно, Нина.

Некадашњи представник Србије на избору за „Песму Евровизије", Марко Кон очекује да ће млада певачица постићи велики успех.

„Нини желим све најбоље. Мислим да она то својим феноменалним певачким искуством с обзиром на мало година колико има, не да заслужује, него било шта друго очекивати би било ненормално", шаљиво је објаснио Кон.

Музичар Милан Николић, који је такође бранио боје Србије на највећем европском музичком такмичењу, истакао је Нинине феноменалне гласовне способности.

„Она је имала ту срећу, али и несрећу да њен први јавни наступ буде на 'Еуросонгу', што је изузетно добро, али и мач са две оштрице јер шта после тога", нагласио је Николић.

Једна од тек неколико композитора који су допутовали на такмичење у Диселдорфу да би подржали своје представнике била је Кристина Ковач.

Ауторка песме Чаробан била је спречена да дође на вечерашњу свечаност, али су је заменили сестра Александра и отац Корнелије, композитори две преостале нумере које су биле у трци за српског представника на овогодишњем избору за „Песму Евровизије".

Чаролија се наставља
број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 18. окт 2011, 17:09) - anonymous [нерегистровани]

beovizija

Vratite Beoviziju! Smatram da smo imali kvalitetnije pesme dok smo ih birali na 'Beoviziji', s toga bi bilo bolje da se nas predstavnik ponovo bira na tom festivalu.

(среда, 08. јун 2011, 11:00) - anonymous [нерегистровани]

Pozdravljam

Naravno da cestitam njoj na rezultatu. Mi smo zemlja koja treba da bude odusevljena ako se neko od nasih bilo gde plasira medju 5 u EU, ali brate devojcica i skromno peva i skromno izgleda. Ovo drugo i nije vazno, ali opasuljite se malo. Sad kao saradjuje sa PGP-om pa je nesto extra. Kakav san, kakvi bakraci. Uci devojcice skolu i mani se tih estradnih budalastina.

(среда, 08. јун 2011, 00:01) - anonymous [нерегистровани]

Carobna Nina

Nina je kod clanova zirija u finalu bila 8 kod publike 13 sto je rezultiralo 14 mestom sa 85 poena. Milan Stankovic koji je imao ogromnu podsku dijaspore za razliku od Nine je bio 21 kod zirija i 10 kod publike sto je rezultiralo 13 mestom sa 72 poena. Bas me interesuje da na kojem bi mestu zavrsila NIna da je imala podsku dijaspore kao Zeljko, Marija, Jelena , Milan