Уз донацију за трећу Сигурну кућу и бесплатна здравствена заштита штићеница

Новоотворени дом здравља „Једро", осим донације за изградњу треће Сигурне куће у Београду, обезбедио је и бесплатну лекарску помоћ за све штићенице овог склоништа за жртве породичног насиља.

Укључивањем у активности акције изградње треће Сигурне куће у Београду,  здравствена установа „Једро"омогућава да жртве насиља у породици од самог почетка примања у овај објекат, буду здравствено збринуте и добију адекватну медицинску негу.

Донацијом средстава за акцију РТС "Градимо Сигурну кућу", ДЗ „Једро" на делу исказује друштвено-одговорно пословање и потврђује стратегију пословне будућности. Такође, на самом почетку свог рада и деловања „Једро" је отворило врата свог објекта  за жртве породичног насиља.

Почетак рада Дома здравља и жељу за добром будућом сарадњом,  директорка ДЗ "Једро"Светлана Вукајловић и кординаторка Саветовалишта против насиља Весна Станојевић, обележиле су чином заједничког засађивања  стабла јабуке ( симбола здравља и виталности ) испред новоотворене зграде ове здравствене институције.

Штићенице Сигурне куће у Београду од ове јесени моћи ће да користе све предности савремено опремљеног објекта кога одликују највиши европски стандарди.

Дом здравља "Једро"је  установа која организационо, технолошки и кадровски може да одговори на све потребе пацијената и омогући им квалитетну бригу о сопственом здрављу. Пре свега то су специјалистичке услуге тима врхунских лекара у области кардиологије, нефрологије, гастроентерологије, хематологије, реуматологије, ендокринологије, пулмологије, неурологије, психијатрије, дерматовенологије, физикалне медицине и рехабилитације, урологије, ОРЛ, гинекологије, педијатрије, лабораторије као и комплетна ултразвучна и доплер дијагностика. 

Оснивач дома здравља „Једро" је компанија Делта ђенерали осигурање, лидер у области здравственог осигурања на домаћем тржишту. 

број коментара 0 Пошаљи коментар