Акција: Нашој беби - РТС

Поводом обележавања пола века РТС-а наша кућа одлучила је да свим бебама рођеним 23. августа 2008. године поклони ТВ пријемник. Екипе наше куће посетиле су породилишта широм земље.

Мали Матија дошао је на свет у првим минутима после поноћи. Његова мама Снежана Кесеровић каже да се родио брзо и лако, и очигледно под срећном звездом.

Посета екипе РТС-а  у породилишту била је за многе маме сасвим неочекивана. Пријатно је изненађена и породиља Зорана Костић.

У лесковачком породилишту у току дана рођено је 6 дечака. Наши дописници послали су нам вест о приновама у Крушевцу и Зрењанину. Вест да ће добити поклон од РТС-а пуно их је обрадовала.

Данијела Брлек из Крушевца каже да није очекивала да државна телевизија учини овако диван гест, којим је на најлепши начин посветила пажњу многим трудницама у читавој земљи.

Мирјана Миладинов из Зрењанина захвалила се у име своје рођене бебе на поклону, и честитала је 50-ту годишњицу РТС-у са жељом да и у будућих 150 година буде успешна кућа као што је то и до сада била.

У име РТС-а поклоне мајкама, у једном од породилишта, уручила је новинар Наташа Миљковић.

За добијање поклона потребно је да податке са адресом, бројем личне карте и телефона, као и дететов извод из матичне књиге рођених пошаљете на адресу Радио телевизије Србије са назнаком "Нашој беби РТС". Поклон добијају и бебе рођене на подручју Косова и Метохије.

Маме и "наше рођенданске бебе" јавите се РТС-у.

Нашој беби-РТС
број коментара 5 Пошаљи коментар
(понедељак, 15. сеп 2008, 13:15) - Ivana [нерегистровани]

nasoj bebi rts

Postovani,
poslali smo potrebnu dokumentaciju. Kada mozemo ocekivati da nam se javite.

(субота, 06. сеп 2008, 23:53) - B.B [нерегистровани]

Bas lepo od rts-a,veliko hvala za nagradu...I puno uspeha u daljem radu da budete jos uspesniji

(недеља, 24. авг 2008, 11:24) - anonymous [нерегистровани]

lepo

Lep gest RTS-a, sve cestitke. Natasa Miljkovic je pravi izbor za urucenje poklona. Kad je lep gest onda i darodavac mora biti jos lepsi, prva zvezda RTS-a.

(субота, 23. авг 2008, 21:57) - julka kostic [нерегистровани]

cestitka

svaka pohvala RTS zaista divan gest koji ce pamtiti mlade mame...cestitamo mamama rodjenje beba a RTS svako dobro u daljem radu

(субота, 23. авг 2008, 20:12) - anonymous [нерегистровани]

:)

Bas lep gest RTS-a:)