Čitaj mi!

Digitalni detoks

Bliži se proleće, vreme je za čišćenja raznih vrsta. Vreme je i za digitalni detoks!

U osnovi digitalni detoks je vreme koje provedemo bez pametnih uređaja. Ispostavlja se da je danas neophodan, kako bi očistili svoj um od nepotrebnih informacija, kako bi vratili energiju i vreme koju nam mobilni telefoni i ostali gedžeti oduzimaju, kako bi mi smirili nervni sistem od bespotrebnih atrakcija i distrakcija. Da je lako nije, ali nije nemoguće. O ovoj temi razgovaramo sa psihologom Jelenom Vukičević.

U nastavku ćemo se podsetiti važnih događaja u pop rok istoriji koji su se dogodili na današnji dan. Tu je i pola sata rezervisanih za domaćicu, muziku iz Srbije i regiona, priča o jednoj pesmi i niz aktuelnih zanimljivosti i važnih informacija.

Emisiju vodi Jelena Knežević.

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]