Povratak u Srbiju

Posle pandemije kovida sve je veće interesovanje za povratak u našu zemlju

Najviše naših građana boravi u zemljama Zapadne Evrope, a poslednjih godina popularne su i neke nove destinacije. Jedan broj ljudi i dalje odlazi, ali je sve više onih koji se odlučuju za povratak. Pitanja koja ih najviše muče su smeštaj, zaposlenje, rad na daljinu i dokumenta. Upoznaćemo vas sa organizacijom „Tačka povratka”, osmišljenom da pruži svu potrebnu pomoć onima koji su odlučili da se vrate u domovinu. Čućete zašto im se povratnici sve više obraćaju, ko se i zašto vraća u Srbiju?

U nastavku podsećanje na ono što je kroz istoriju muzike obeležilo 15. februar. Očekuje vas još jedna priča o pesmi, pola sata domaće i muzike iz regiona, najava aktuelnih događaja i raport našeg reportera o saobraćaju na beogradskim ulicama. 

Voditelj Vesna Parezanović Aleksić

Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]