Čitaj mi!

U saksiji

Znanje je bogatstvo kada se deli i kada se njime poboljšava stanje u zajednicama. Na tom tragu je i knjiga „Bašta u saksiji”, posvećena gradskim baštovanima.

Znanje sticano u stručnoj i drugoj literaturi, obogaćeno praktičnim savetima, inž. hortikulture i novinarka dnevnog lista „Politika” Slavica Stuparušić objedinila je sa ciljem da promoviše koristi od gajenja biljaka u urbanim uslovima. Čemu nas uči ovakva proizvodnja hrane, koja su osnovna znanja koja se odnose na kvalitet i sastav zemljišta, šta je „baštenska revolucija”, kakvi su vrtovi u Bronksu, a kakvi u Havani, šta je akvaponika i još mnogo drugih priča predstaviće nam od 11 časova naša gošća, sama autorka knjige „Bašta u saksiji”, Slavica Stuparušić.

Posle 14 sati, naš vrt se sve više okreće muzičkim temama; čućete koje pesme i albumi su objavljeni 4. avgusta, a slavimo i rođendane muzičara. Tu je i pola sata muzike iz Srbije i regiona, a na početku emisije i rubrika Tek da se zna.

Emisiju vodi Kruna.

Letnja bašta Letnja bašta

Autor:
Beograd 202

Do jeseni, otvaramo vrata Letnje bašte! Teme koje najviše volite da čujete, ali sa vedrijim, opuštenijim i zabavnijim osvrtima. [ detaljnije ]