Čitaj mi!

Jutarnji vikend program

Jutarnje zajedničarenje

U poslednjih mesec dana desile su se četiri nesreće u teretnom prevozu opasnih materijala, koje su mogle da izazovu katastrofu ogromnih razmera. Istražne komisije još uvek rade svoj posao i još se ne zna krivac za ova nesrećna događanja, kaže Nenad Stanisavljević, pi ar Infrastrukture železnica Srbije. Da li je uzrok iskliznuća vagona loše stanje šina na našim prugama ili je u pitanju ljudski faktor, pa i prekomeran teret koji se prevozio, rezultati istrage će sve razjasniti, podseća Nenad Stanisavljević.

U kakvom su stanju pruge Srbije, gde je u planu izgradnja brzih pruga, a gde rekonstrukcija starih, kako je nekadašnja Železnica Srbije podeljena na više preduzeća i sa kojim ciljem, saznaćete u našem jutarnjem magazinu, u subotu, kada će nam gost biti Nenad Stanisavljević.

Prošetaćemo Srbijom ali i dati pregled nekih kulturnih dešavanja u prethodnoj nedelji i najaviti druge.

Redovne rubrike, servisne informacije.

Broj telefona našeg Studija je 0113229653, a imejl adresa novidan@rts.rs.

Emisiju priprema i vodi Dragana Veljković, muzička urednica je Jelena Veselinović.

broj komentara 0 pošalji komentar
Novi dan Novi dan

Autor:
Dragana Veljković

"Novi dan" je jutarnji program i emisija magazinskog tipa, koja sadrži kulturne preglede, servisne informacije, berzanske izveštaje, političke vesti, meteorološki bilten i rubrike: "Dogodilo se na današnji dan", "Ritual", "Vizita", "Plava planeta", "Moje jutro" i "Lica, staze, predeli". Autor: Dragana Veljković [ detaljnije ]