Čitaj mi!

Božić u kuću, Badnjak na kuću

Zapitajmo se: ako bi se danas pojavio anđeo Božiji u našim životima i pozvao nas da idemo u Vitlajem da se poklonimo Sinu Božijem, koji je ujedno i Sin Marijin, šta bismo mu poneli na dar? - pita se u Poslanici Beogradski nadbiskup i mitropolit gospodin Ladislav Nemet.

 

Zabeležili smo obraćanje gospodina Nemeta novinarima, koje ćete čuti u Novom danu.

Kako se u katoličkim sredinama proslavlja Badnji dan i šta je važno toga dana za porodicu, govori velečasni Jožo, župnik Zemunske županije.

Pravoslavna crkva i vernici ide u susret Božiću proslavljajući praznik Materice ovog vikenda. O nedeljama i danima pred Božić govori profesor dr Srboljub Ubiparipović.

Odjek dobrih dela humanih ljudi. Vreme u kome bi trebalo da se posebno preispitamo koliko primećujemo ljude oko sebe, šta možemo da učinimo za druge ali i za bližnje.

Redovne rubrike, servisne informacije.
Broj telefona našeg Studija je 011-3229-653 a imejl adresa novidan@rts.rs

Muziku bira Jelena Veselinović, emisiju priprema i vodi Dragana Veljković.

broj komentara 0 pošalji komentar
Novi dan Novi dan

Autor:
Dragana Veljković

"Novi dan" je jutarnji program i emisija magazinskog tipa, koja sadrži kulturne preglede, servisne informacije, berzanske izveštaje, političke vesti, meteorološki bilten i rubrike: "Dogodilo se na današnji dan", "Ritual", "Vizita", "Plava planeta", "Moje jutro" i "Lica, staze, predeli". Autor: Dragana Veljković [ detaljnije ]