Čitaj mi!

Najava kulturnih događaja

Studentska organizacija ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka već dvanaestu godinu zaredom organizuje projekat „Budi Coolturan”, sa ciljem da se umetnost i kultura približe mladima, kao nešto što im je veoma blisko i što je neizostavni deo njihove svakodnevice.

 

Manifestacija će biti održana od 14. do 16. oktobra, a ove godine namenjena je ne samo studentima svih fakulteta Univerziteta u Beogradu već i srednjoškolcima. U današnjoj emisiji biće predstavljen kvalitetan, bogat i raznovrstan kulturno-umetnički program, sa ovogodišnjom temom „Avangardni umovi".
Najvažniji muzički festivali i koncerti, pozorišne i filmske premijere, književne promocije, izložbe i događaji iz popularne kulture biće takođe najavljeni u kulturnom vodiču Radio Beograda 2.

Emisiju uređuje i vodi Ljubica Krminac.

broj komentara 0 pošalji komentar
Kibicfenster Kibicfenster

Autor:
Grupa autora

U nekoj vrsti kulturnog informatora za nedelju koja je počela, čućete argumentovan izbor i preporuku novinara i urednika RB 2 iz događaja u kulturi koji su u ponudi u toj nedelji. Svaka emisija ima i gosta (goste), čiji izbor diktira aktuelnost – to je neko ko nešto radi u toj nedelji ili je vezan za neki projekat koji je u toku. [ detaljnije ]