Čitaj mi!

Najava kulturnih događaja

Kulturno-umetnički vodič

U poslednjem avgustovskom kulturno-umetničkom vodiču Radio Beograda 2, biće najavljeni najzanimljiviji događaji koji će obeležiti kulturnu scenu Srbije u predstojećoj sedimici.

Jedan od takvih programa je nesumnjivo i koncert „Radio-susretanja Radio Beograda", koji će biti održan u Čajetini 30. avgusta. Najstarija radijska kuća na Balkanu u susret svom 98. rođendanu želi da se i uživo upozna sa svojim slušaocim širom Srbije. Tom prilikom će ansambli Muzičke produkcije Radio Beograda prezentovati muziku dobrog ukusa i tradicije koja se neguje, favorizuje i baštini na programima Radio Beograda. Ovim povodom, gošća emisije biće Mirjana Drobac, odgovorna urednica narodnih ansambala Muzičke produkcije Radio-televizije Srbije.

Emisiju uređuje i vodi Tanja Živković.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Kibicfenster Kibicfenster

Autor:
Grupa autora

U nekoj vrsti kulturnog informatora za nedelju koja je počela, čućete argumentovan izbor i preporuku novinara i urednika RB 2 iz događaja u kulturi koji su u ponudi u toj nedelji. Svaka emisija ima i gosta (goste), čiji izbor diktira aktuelnost – to je neko ko nešto radi u toj nedelji ili je vezan za neki projekat koji je u toku. [ detaljnije ]