Humoristička emisija

U data-centru kompanije „Gugl“ u Ajovi izbio veliki požar, ali vatrogasci su stigli na vreme pa žrtava nema. Ma, stigli bi oni i ranije da zaposleni nisu guglali njihov broj telefona.

Ipak, pravi požar izazvala je izjava pevača grupe „Pink Flojd", Rodžera Votersa. On je SI-EN-EN-u dao izjavu u kojoj podržava rusku stranu i smatra da Bajden samo potpaljuje vatru.  Pa dobro, treba imati razumevanja. Pre svega, starijim ljudima je hladno čak i tokom leta. Takođe, budući da vlada nestašica gasa i nafte, normalno je da će čovek da se okrene grejanju na drva.

U međunarodnim odnosima mnogi dolivaju ulje na vatru, ali Slovenci su počeli da dolivaju i sirće! Naime, Italija je tužila Sloveniju zato što planira da zaštiti sirće „Balzamiko" kao svoj nacionalni brend.  Da stvar bude još gora, Slovenci ne poštuju autentičnu formulu za pravljenje ovog sirćeta, kojem dodaju i sok!  Šta da vam kažemo dragi Italijani? Da ste tako dugo živeli sa njima kao mi, shvatili bi zašto se kaže: ''Kad je džabe i sirće je slatko!''

Muzički urednik Ilija Pavlović,  pisac današnjeg teksta Aleksandar Stojadinović.

broj komentara 0 pošalji komentar