Čitaj mi!

Svetski dan borbe protiv trgovine ljudima

Svake godine na današnji dan obeležava se Svetski dan borbe protiv trgovine ljudima kako bi se ukazalo na opasnosti od ovog vida organizovanog kriminala koji svake godine ugrožava milione ljudi i oduzima im dostojanstvo. Tim povodom, ovog jutra, razgovaramo s Tinom Piskulidis, menadžerkom za komunikacije u organizaciji Astra. Ova organizacija, inače, već godinama vodi SOS telefon za prevenciju i direktnu pomoć žrtvama trgovine ljudima.

I ovog jutra pratićemo nastupe naših olimpijaca u Tokiju, uz svesrdnu pomoć naših reportera u Tokiju, Milana Bigovića i Slobodana Maletića, ali i kolega iz sportske redakcije Radio Beograda 1.

Vodimo vas ovog jutra i u selo Moravci, u okolini Ljiga gde je nedavno Udruženje građana „Autizam" iz Valjeva, uspelo da, zahvaljujući donatorima, dobije i adaptira deo kuće i domaćinstvo u odmaralište za besplatan smeštaj porodica sa decom obolelom od autizma.

Autor i voditelj Igor Obračević.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Uhvati dan Uhvati dan

Autor:
Grupa autora

Jutarnji program Radio Beograda 1!   Ako ste pomislili da je to prema čuvenoj latinskoj izreci "Carpe diem" - u pravu ste.  [ detaljnije ]