Čitaj mi!

Sublimne frekvencije

Predstavićemo album „We’ve Been Going About This All Wrong” Šeron Van Eten koji je 6. maja objavila izdavačka kuća Jagjaguwar.

Najnovije, šesto studijsko izdanje ove istaknute američke kantautorke prikaz je toga kako se nosimo sa imaginarnim i realnim problemima, sa strahovim i zadovoljstvima koje sa sobom nosi majčinstvo, promenama u partnerskim odnosima sa dolaskom novog člana porodice, preseljenjem u drugi grad, uz opšte društvene teme koje se tiču rasizma i nasilja u današnjem svetu.

Ovo je u suštini lično izdanje, kroz koje je Van Etenova istraživala teme koje se odnose na roditeljstvo, ljubav, izolaciju i one stvari koje se dešavaju izvan naše kontrole, kao i šta znači biti čovek u svetu opkoljenom traumama.

Zanimljivo je da ova umetnica nije želela da objavi nijedan promotivni singl pre izlaska ovog izdanja, navodeći: „Želela sam da pristupim ovom albumu drugačije, da ga predstavim kao samostalan narativ i celinu jer pesme imaju emocionalni smisao samo kada se slušaju u tom kontekstu".

Album We've Been Going About This All Wrong Šeron Van Eten je snimila i producirala sama, u svom novom kućnom studiju u Los Anđelesu. Kroz deset numera, predstavila je širok spektar zvukova koji se kreću od pastoralnih melodija izgrađenih samo oko akustične gitare do sintisajzera, distorzirane gitare i elektronskih, plesnih ritmova. Kao i na svim njenim dosadašnjim izdanjima, glas ima ključnu ulogu, a njena sklonost ka bogatom naslojavanju vokala daje melodijama bogatstvo i dubinu.

Urednica Jelena Damjanovićbroj komentara 0 pošalji komentar