Међународни дан уздржавања од куповине

Последње суботе у новембру потрошачи широм света покушавају да скрену пажњу на своја права

У већини држава је уобичајено да тог дана људи шетају тржним центрима и уздржавају се од куповине, како би указали да имају неравноправан положај на тржишту. Због смањеног промета и профита, трговци би требало да закључе колико су им купци важни. У данашњој емисији биће речи и о потрошачким навикама у Србији. Да ли и када планирамо куповину, колико нас привлаче снижења и да ли понекад купујемо и оно што нам није потребно, питања су на која очекујемо и ваше одговоре. 

У наставку подсећање на оно што је кроз историју музике обележило 24. новембар. Очекује вас још једна прича о песми, пола сата домаће и музике из региона, најава актуелних догађаја и рапорт нашег репортера о саобраћају на београдским улицама. 

Водитељ Весна Парезановић Алексић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]