Поподне

Поподневно издање „Летње баште“ Радио Београда 202 испратиће последњи дан августа, заједно са вама.

Културни садржаји које смо пратили током „одмарајућег” дела лета настављају се и у септембру, па ћемо вам тако данас представити неколико изложби које почињу управо ових дана.

Уколико сте љубитељ џеза открићемо вам где се током читавог септембра одржава серијал концерата уметника који припадају управо овом жанру.

Летњи плато Библиотеке града Београда угостиће сутрадан нашег чувеног редитеља, а од скора и писца. Уколико будете данас са нама сазнаћете о коме је реч.

Рат против комараца један је од ретких где нема „плавих шлемова” па ћемо вам и данас открити локације на којима ће бити вршено запрашивање летећих крвопија. Такође, сазнаћете где ће и када бити вршене рестрикције воде и струје у Београду.

За то време наш дежурни репортер јављаће нам се из свих делова града где се нешто занимљиво дешава, а уколико и ви желите да нешто поделите са нама можете то учинити путем друштвених мрежа ФејсбукИнстаграм и Твитер као и преко нашег вајбер и СМС броја: 064 0202 200. 

Водитељ: Миодраг Стошић

Летња башта Летња башта

Аутор:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]