Сваке године, чини се, у понуди их је све више а увелико се прича а и праве се сладоледи од мајонеза, кечапа и низа других нетрадиционалних укуса. О укусима, кажу, не вреди расправљати па се нећемо баш спорити у вези са тим да ли бисмо радо узели куглу сладоледа од мајонеза али можда би ајвар или пиротски качкаваљ дошли у обзир. Овако нешто али и сладоледе потпуно природне, од домаћег воћа карактеристичног искључиво за нашу земљу попут крушке караманке или шљиве маџарке прави
Верољуб Шобић, познати београдски посластичар. О сладоледу, љубави, укусима и страстима попричали смо са
Верољубом а ви нам се придружите у
Летњој башти.
Водитељи Ивана Весић и Миодраг Стошић
коментари